Enkel och effektiv webbnärvaro

Det skapar vi genom att vara kritiskt granskande i ena rummet och kreativt bollande i det andra. På förväg vill vi be om ursäkt och redan nu förklara, att det är inte personligt utan för att vi vill hjälpa er. Så därför kommer vi ställa utmanande frågor och vara ifrågasättande. Detta för att alltid leverera på topp till er.

Få hjälp med allt som är webbrellaterat!

Vi ställer frågorna, ni har svaren. Utefter denna metod så kommer er nya säljsida att växa fram. Genom att välja någon av våra erbjudanden så kan ni vara trygga med att er webb kommer att fungera. Vi har nämligen tänkt på allt åt er! Allt för att ni ska kunna ägna er åt er kärnverksamhet.


Allt detta ingår i våra erbjudanden:


Registrering av domän
Förvaltning av domän
Responsiv webbplats
Webbhotell
Ett e-postkonto
25gb molnlagring
"Office"-paket
Bing - Webmaster tools
AdWordskonto
Grundläggande SEO
Google Analytics
Rapporter
Google Search Console
Nyhetsbrev med unik mail

Webbpaket 1

Detta paket är till för dig som vill ha en webbplats byggd i den senaste tekniken Parallax. Det är en speciell teknik där bakgrundsbilder rör sig i olika lager, vilket skapar en illusion av djup. Denna typ utav design passar både som kampanjwebb och företagswebb dock så kräver den en stark identitet med fina bilder.


Uppstartskostnad 15 000:–
12 mån: 4 583:–/mån
24 mån: 2 458:–/mån
36 mån: 2 000:–/mån

Webbpaket 2

Detta paket lämpar sig bäst för dig som behöver mycket plats för att kunna kommunicera ut med blogg, produkter och andra nyheter eller säljargument. Designen har plats för många undersidor och lämpar sig för er som har mycket text och bildinnehåll. Om du väljer denna design går det lätt att bygga in extra tillbehör som till exempel en webbshop.


Uppstartskostnad 15 000:–
12 mån: 4 250:–/mån
24 mån: 2 250:–/mån
36 mån: 1 583:–/mån

ONLINEMARKNADSFÖRING

Genom våra långa erfarenhet utav onlinemarknadsföring så har vi arbetat fram en beprövade processer. Målet med processen är att att våra kunder ska betala så lite pengar för sin annonsering som möjligt men samtidigt ha en så hög försäljning till den investerade pengen som möjligt. Detta kan vi säkerställa genom att tagga alla annonser och driver trafiken till relevanta landningssidor, där mäter vi utfallet och levererar en rapport på utfallet.

Beroende på strategi så fördelar vi ut uppsatt budgeten* i olika kanaler. När de mål vi gemensamt satt upp är uppfyllda, så bromsar eller ökar vi införanden allt efter den nya strategin. Annonserna kommer även att justeras löpande allt för att säkerställa maximal utdelning.

VI FINNS HÄR FÖR DIG ÄVEN EFTER LEVERANSEN

Lång erfarenhet av effektiv support

Har du frågor eller problem så hjälper vi dig! Logga in på support.daknight.se. Fyll sedan i dina kontaktuppgifter, beskriv ditt ärende och ladda upp eventuella filer. Vi tar hand om ärendet och återkommer med en tidsuppskattning och när det beräknas vara klart.


JAG BESTÄLLER

Jag beställer webbpaketet nedan med en startkostnad på 15 000:– som inkluderar Domän, WordPress mall, Startsida och två undersidor, aktivering av ett Google Apps konto och Webbhotell med löpande drift och uppdateringar.

WEBBPAKET 1

Kund leverar allt material
(logotyp, färger, bilder, texter)


WEBBPAKET 2

Kund leverar allt material
(logotyp, färger, bilder, texter)


OFFERT

Söker ni en unik lösning? Ingen fara vi har många lyckade projekt där vi hjälpt kunder. Vi startar alltid med ett uppstartsmöte för att identifiera era behov.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Vill ni ha extra omsorg erbjuder vi även dessa tjänster. Behöver ni hjälp med er företagsidentitet? Vill ni snabbt nå ut med Nyheter till era kunder? Eller vill ni boka in ett möte för att diskutera er onlinemarknadsföring med en onlinestrategi som kommer att öka er omsättning! Vad ni än är i behov av, så hjälper vi dig!


IDENTITET/DESIGN
från 20 000:–

Daknight tar fram er företagsidentitet; logotyp, färger, typsnitt, grafik och bildmanér


TEXT/BEARBETNING
från 10 000:–

Daknight tar fram en tonalitet och skriver alla texter till er hemsida, eller bearbetar eran egen text


NYHETSBREV (SIZ)
2 495:–/mall
(sep prislista antal mottagare)

Du kan enkelt skapa och skicka nyhetsbrev utifrån vår responsiva mall


ONLINEMARKNADSFÖRING
XXX:–/mån
(Beror på kunden budget)

Daknight tar fram onlinestrategi utifrån den budget och dom mål vi tillsammans sätter

Jag godkänner de allmänna villkoren